Sobe

Lokacija

Sutomore

Adresa

Sutomore

Pregleda

2246

Opis

Kuća je od centra Sutomora udaljena cca 450m a od najbliže plaže cca 900m ili 10 minuta peške. Put do kuće je mestimično sa blagim usponom. Jedna mala prodavnica je na 150m od kuće a dva marketa se nalaze u centru na udaljenosti od 500m od kuće.

Sobe koje su namenjene za goste se nalaze na prvom spratu. Ukupno ima 4 sobe. Opremljene su fran-cuskim ležajima. Jedna od soba ima dva francuska ležaja (pogodna za 4 osobe a jedna ima  +1 ležaj (po-godna za 3 osobe. Preostale dve sobe su sa jednim francuskim ležajem (pogodne za po dve osobe). Jed-na soba sa francuskim ležajem i soba sa dva francuska ležaja imaju izlaz na zajednički balkon.

Istovremeno se izdaju samo dve sobe, tako da je broj gostiju najčešće 4 ili 5 vrlo retko se desi da je više od toga. Na spratu su dva kupatila, tako da na obe sobe koje su trenutno u funkciji dolazi po jedno kupa-

tilo (kupatila su identična – kao na fotki u prilogu). Vode (tople i hladne) ima 24 sata, izuzev ako dođe do havarije sistema za vodosnabdevanje (to se retko dešava i kvar se najčešće brzo otkanja).

Sve sobe su klimatizovane.

Zajednička kuhinja sa trpezarijom se nalazi u suterenu. Kompletno je opremljena svim potrebnim pribo-rom i posuđem i dva frižidera.

U dvorištu se nalazi tzv. paviljon koji gosti zajedno koriste.

Cena: U maju,junu i septembru cena je 5€ po osobi/noćenju a u julu i avgustu 7€ po osobi/noćenju.U ce-nu pored korišćenja svega napred iznetog uračunat je i transfer od stanice u Sutomoru do kuće. U cenu nisu uračunati troškovi prijave boravka i boravišne takse.Ti troškovi za jednu odraslu osobu za 10 dana

Karakteristike smeštaja
  • Legenda:
  • Sve sobe, apartmani
  • Neke sobe, apartmani

Lokacija
Komentari