Apartman Stari Aerodrom

Lokacija

Podgorica

Adresa

Avda Međedovića 86, Podgorica

Pregleda

1695

Opis

"Renta Stan - Apartman Dalila” na Starom Aerodromu, 2 sprat,namjesten, cijena 250eur unaprijed 1 godina, dnevni odmor 20eur.
1 do 3 dana 35eur/dan, 4 do 7 dana 30eur/dan, 8 do 15 28eur/dan, 16 plus 25 eur/dan.

Stan možete iznajmiti na dan, dva ili duže.

Renta Stan - Apartman Dalila Podgorica se primarno se bavi izdavanjem stana na kratak rok.Ovo prakticno podrazumijeva drasticno povoljniju i diskretniju zamjenu za hotelski apartmanski smjestaj.Uvjeravamo Vas da je higijena u nasim apartmanima na prvom mjestu. Deviza kojom se vodi osoblje Renta Stan - Apartman Dalila” jeste da nam se svaki gost vrati. Uvjeravamo Vas da smo u tome uspjesni, a na Vama je da se u to uvjerit

Stan lociran je na Starom Aerodromu, preko puta hotela Kostas, u zgradi Zetagradnje sa liftom. Stan ima 45 kvadrata, i bez obzira na svoju veličinu vrlo je funkcionalan.Zgrada ima lift i sigurnosne kamere

Koncipiran je kao hotelska soba i idealan je za poslovne ljude, jednu ili dvije osobe(par), mada postoji mogućnost i još dvoje ljudi.

Sastoji se od dnevne i spavaće sobe, velike i potpuno opremljene kuhinje sa frižiderom, štednjakom, prostranog hodnika, novog kupatila i terase. Stan posjeduje, posteljinu, peškire, posudje.
Stan je veoma lijep, moderno opremljen sa dosta zanimljivih detalja,TV, blind vratima, video nadzorom, mogućnošću ADSL wireless internetom, kablovskom TV, klima uređajem, stolom za ručavanje za 4 osobe.


Do hotela Crna Gora - Hilton svega 15 minuta pješice. Samo okruženje je idealno: u samoj blizini zgradi se nalazi lijepi i moderan kafići kao i restorani a nepunih 300m dalje su Star fitness studio, kozmetički salon, frizer i par renomiranih kafića, restorana, picerija kao i Voli tržni centar.

Sve info na broj 067 079 100.
e-mail: [email protected]

Karakteristike smeštaja
  • Legenda:
  • Sve sobe, apartmani
  • Neke sobe, apartmani

  • Klima
  • Kuhinja
  • Televizor
  • Parking
  • Pogodno za djecu
Lokacija
Komentari