Villa Kristina

Lokacija

Kotor

Adresa

Bjelila put prema Krašićima

Pregleda

2309

Opis

Na samoj obali mora, ekskluzivni stambeni objekat koji odiše atmosferom rafiniranosti i udobnosti, u kojoj se na jednostavan ali veoma luksuzan način prepliću elegancija, funkcionalnost, apsolutni mir i povrh svega najčistije more u Boki Kotorskoj. Villa posjeduje 6 apartmana i jednu sobu sa jedinstvenim i unikatnim dizajnom. Takodje restoran koji je namjenjen isključivo za naše goste. Villa je izolovana i idealno mjesto da se gosti osjećaju sasvim sigurno i bezbjedno, dovoljan borj lešaljki na raspolaganje i preduzeli smo sve mjere u cilju zaštite gostiju maksimalna ćistoća i dezinfekcija prostora.

Sklad materijala i boja, vode i kamena, čini ovaj ekskluzivni objekat mjestom koje budi najljepše emocije, opušta tijelo i um.

APARTMANI su prilagodjeni za ugodan boravak i opuštanje i pružaju savršeni spoj luksuza, udobnosti i elegancije, koji će učiniti da se osjećate zadovoljno i opušteno u svakom njegovom dijelu. Svaki od apartmana ima terasu sa predivnim pogledom na more i Bokokotorski zaliv. Gosti koji radije uživaju u savršenoj udobnosti svoga apartmana imaju mogućnost da naruče posluženje u sobi.

Apartmani / Sobe Villa Kristina / Romantica se nalaze u Boki Kotorskoj i smješteni su na samoj obali mora BJELILA u Bokokotorskom zalivu.

Karakteristike smeštaja
  • Legenda:
  • Sve sobe, apartmani
  • Neke sobe, apartmani

Lokacija
Komentari

Kontakt

M
Miro Djurkovic